Šokolaadisulatusseade – 2 x 1/3 GN 10 cm

199,99 

Sellel šokolaadisulatusaparaadil on veekauss ja kaks 1/3 GN-suurust resti, et šokolaadi aeglaselt sulatada. Veevannimeetod takistab šokolaadi põlemist ja sobib ideaalselt jäätisekohvikutele, kondiitritele, toitlustusettevõtetele ja šokolaadipoodidele.

16 laos

Tootekood: 9374050 Kategooria:
Kirjeldus

Selle šokolaadisulatusaparaadiga saate valmistada kõige maitsvamaid kaunistusi, kastmeid ja šokolaadi. Sulatusaparaat töötab veevanni meetodil, mis võimaldab šokolaadil aeglaselt sulada ja vedelaks muutuda. Temperatuuri saab reguleerida ühe kraadi kaupa, et sulatada šokolaad soovitud temperatuuril.

Roostevabast terasest šokolaadisulatusaparaat

See šokolaadisulatusaparaat on valmistatud täielikult roostevabast terasest. See takistab korrosiooni ja muudab šokolaadisulatusaparaadi kergesti puhastatavaks. Seadmel on veekauss, mis tuleb enne šokolaadi sulatamist täita. Lisaks on šokolaadisulatusseade varustatud kahe 10 cm sügavuse 2 1/3 GN mahutiga ja sobivate kaanetega. Juhtpaneel on lihtne ja koosneb sisse/välja lülitamisnupust ja digitaalsest ekraanist, mis võimaldab temperatuuri nooleklahvide abil seadistada. Šokolaadisulatusaparaadi küljel on kaks äravoolu. Alumine äravool on vee äravoolukraan. See võimaldab teil kiiresti šokolaadisulatusaparaadist vee ära lasta, ilma et oleks ohtu käsi põletada. Ülemine äravool on auru äravooluklapp; sel viisil saab tekkinud auru kiiresti ära lasta. See hoiab ära ka kuumade aurude tekkimise, kui soovite šokolaadiga täidetud gastronorm-kaste seadmest eemaldada. 

Lihtne šokolaadi sulatamine

Esmalt asetage šokolaadisulatusseade stabiilsele pinnale, mille ümber on piisavalt ruumi. Veenduge, et vee väljalaskeventiil on suletud ja auru väljalaskeventiil avatud. Täitke veemahuti ja veenduge, et veetase jääb miinimum- ja maksimummärgi vahele. Asetage gastronorm-nõud šokolaadisulatusseadmesse ja lülitage see sisse/välja lülitusnupuga. Seadke nooleklahvide abil õige temperatuur. Oodake, kuni vesi saavutab soovitud temperatuuri, ja asetage šokolaad anumasse. Oodake, kuni šokolaad sulab, ja eemaldage anum, kui šokolaad on piisavalt sulanud. Kasutage anumate eemaldamisel alati kaitsekindaid, kuna need võivad olla kuumad ja veest märjad.  

Püsiv temperatuur

Šokolaadi sulatamisel on alati oht, et see põleb ära. Kuid šokolaadi veevannil sulatamisel on sulamisprotsess järkjärgulisem ja kaudne kuumutamine takistab šokolaadi põlemist. Temperatuuri saab reguleerida vahemikus 3–412 °C ja seda on lihtne lugeda šokolaadisulati esiküljel asuval digitaalsel ekraanil. Tuleb olla ettevaatlik, et šokolaad ei puutuks kokku veega, sest see põhjustab šokolaadi klompide tekkimist. Eemaldage esmalt esiküljel asuv anum, et vältida tilkade sattumist teise GN-anumasse. Kas vajate esmalt tagumist anumit? Siis veenduge, et esiküljel asuvale anumale on asetatud kaas. 

Šokolaadisulatusaparaadi puhastamine

Roostevabast terasest korpus ja lisatarvikud muudavad selle šokolaadisulatusaparaadi puhastamise lihtsaks. Pärast kasutamist lülitage seade välja ja laske sel piisavalt jahtuda. GN-konteinerid saab puhastada sooja vee ja kerge pesuvahendiga. Kui šokolaadisulatusaparaat on jahtunud, sulgege auru väljalaskeventiil. Veenduge, et vee väljalaskeventiilile on ühendatud äravooluvoolik, või asetage šokolaadisulatusaparaat kraanikausi juurde. Avage vee väljalaskeventiil, et lasta seast vesi välja. Välispinda saab puhastada pehme, niiske lapiga. Kuivatage šokolaadisulatusaparaat hoolikalt ja asetage GN-konteinerid koos kaanetega tagasi masinasse.

Kui soovite šokolaadi ühtlaselt sulatada, on see šokolaadisulatusseade just õige valik! Arvate, et see šokolaadisulatusseade on liiga suur? Pole probleemi, meil on saadaval mitu sama lihtsalt kasutatavat mudelit. Lisage see šokolaadisulatusseade oma kööki!

Omadused

  • Roostevabast terasest viimistlus takistab korrosiooni
  • Reguleeritav termostaat 3 °C kuni 412 °C 
  • Püsiv temperatuur
  • Varustatud vee- ja auru väljalaskeavaga

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 7 kg
  • Mahutavus ühe GN-konteineri kohta: 5 kg šokolaadi
  • Seadme mõõtmed: L41 x S49 x K17 cm
  • 230 V / 50 Hz / 1 faas 1500 vatti  

Pange tähele: Soovitav on mitte seada selle seadme temperatuuri kõrgemaks kui 100 °C.

Kaasas

  • Kaks 1/3 GN konteinerit (sügavusega 10 cm)

 

Lisainfo
Kaal 7 kg
Mõõtmed 41 × 49 × 17 cm
About brand
Maxima Kitchen Equipment – üle 45 aasta professionaalsust köögiseadmetes. Maxima Kitchen Equipment on rahvusvaheliselt tuntud kaubamärk, mis on tegutsenud alates 1975. aastast. Alguse sai ettevõte toidutöötlemisseadmete importija ja turustajana, kuid tänaseks on keskendutud täielikult omaenda kaubamärgile Maxima. Kaubamärgi all toodetud seadmeid eksporditakse enam kui 55 riiki üle maailma. Kõik Maxima seadmed vastavad rangetele Euroopa ohutus- ja hügieeninõuetele ning on loodud intensiivseks igapäevaseks kasutamiseks kaubandusköökides ja toitlustussektoris. Brändi tugevuseks on parim hinna ja kvaliteedi suhe, laialdane tootevalik ning kliendikeskne lähenemine. Maxima Kitchen Equipmenti peakontor ja ladu asuvad Mijdrechtis, Hollandi südames, kus töötavad koos tehniline osakond, klienditeenindus ja müügitiim. Tänu sellele on tagatud kiire reageerimine, professionaalne nõustamine ja personaalne lahendus igale kliendile. Lisaks seadmetele pakub Maxima ka inspiratsiooni – sotsiaalmeedia kanalites jagatakse regulaarselt retsepte, nõuandeid ning lugusid tiimist ja näidisköögist, andes klientidele võimaluse näha brändi igapäevaelu lähemalt.
Shipping and Delivery

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.