Šokolaadisulatusseade – 4 x 1/6 GN 10 cm

239,99 

Šokolaadi sulatamine veevannil pole kunagi olnud lihtsam kui selle šokolaadisulatusaparaadiga. Kuna temperatuuri saab täpselt seadistada, saab šokolaadi sulatada aeglaselt ja ühtlaselt, ilma et see põleks. 4 1/6 GN-konteineriga on sulatatud šokolaadi alati piisavalt valmis kasutamiseks. 

16 laos

Tootekood: 9374052 Kategooria:
Kirjeldus

See käepärane seade on kasulik jäätisekohvikutele, šokolaadipoodidele, kondiitritele ja restoranidele. Selle abil saate jäätist või vahvleid kaetada maitsva šokolaadikihiga. Samuti saate seda kasutada tilkkookide, šokolaadide ja muude maiustuste valmistamiseks.

Madal sulamistemperatuur

Šokolaadi sulatamisel on üheks väljakutseks selle põlemise vältimine. Kuna šokolaad sulab juba madalal temperatuuril, on soovitatav mitte seada temperatuuri liiga kõrgeks, et šokolaad sulaks aeglaselt ja ühtlaselt. Digitaalne ekraan näitab vee ja GN-restide täpset temperatuuri. Nooleklahvide abil saate temperatuuri üles või alla reguleerida. See on eriti oluline valge šokolaadi puhul, mis sulab 36 °C juures, mistõttu on põlemise oht suurem kui tumeda šokolaadi või piimašokolaadi puhul. 

Šokolaadikallid 

See šokolaadisulatusseade on lihtne kasutada. Täitke veekauss veega; veetase peab olema miinimum- ja maksimummärgi vahel. Asetage 4 GN-kasti suurusega 1/6 ja sügavusega 10 cm šokolaadisulatusseadmesse. Lülitage šokolaadisulatusseade sisse ja seadistage soovitud temperatuur. Näidikul olev märgutuli näitab, kui šokolaadisulatusseade on saavutanud õige temperatuuri. Nüüd täitke GN-konteinerid šokolaadiga. Selleks on parim viis kasutada šokolaadikalleteid. Need on tilgakujulised šokolaaditükid, mis on spetsiaalselt sulatamiseks mõeldud. Võite kasutada ka šokolaaditahvlit, mis tuleb enne GN-konteinerisse panemist väikesteks tükkideks lõigata. Siis on aga oht, et konteinerisse jäävad mõned kõvemad šokolaaditükid. Segage aeg-ajalt ja võtke GN-konteiner šokolaadisulatusaparaadist välja, kui šokolaad on piisavalt sulanud. 

Vältige šokolaadis klompide tekkimist

Kuna neli GN-konteinerit asuvad kõrvuti, on sellel šokolaadisulatusaparaadil suur oht, et šokolaadi satub vett. Kui vesi satub šokolaadi, tekivad šokolaadis tükid. Seetõttu soovitame panna GN-konteineritele kaasasolevad kaaned enne konteinerite šokolaadisulatusaparaadist eemaldamist. Kaaned on varustatud mugava lusikakohaga, nii et saate aeg-ajalt segada, ilma et peaksite lusikat konteinerist uuesti välja võtma. Samuti on mugavam võtta šokolaadisulatusaparaadist esimesena välja eesmised GN-konteinerid ja alles seejärel tagumised. Nii on vee ümberminekutõenäosus väiksem.

Auru- ja vee äravool

See šokolaadisulatusaparaat on varustatud kahe mugava äravooluga seadme küljel. Ülemine äravool on auru äravooluventiil. Seda äravoolu saab avada ja sulgeda. Seadme töötamise ajal peab auru äravooluventiil olema avatud. See võimaldab kuuma vee kuumal õhul väljuda äravooluventiili kaudu. Selle eeliseks on auru põletuste vältimine, kui soovite GN-konteinerit välja võtta. Alumine äravool on mõeldud masinast vee äravoolamiseks. Pärast šokolaadi sulatamist võite selle äravoolu avada, et masinat puhastada. Ühendage äravoolu voolik äravooluga või asetage šokolaadisulatusmasin kraanikausi kõrvale. Vesi saab siis kraanikaussi valada ja äravoolutorust ära juhtida.

Šokolaadisulatusmasina lihtne puhastamine

Šokolaadisulatusmasina puhastamiseks veenduge, et pistik on vooluvõrgust lahti ühendatud. Veenduge, et masin ja vesi on piisavalt jahtunud. Laske vesi šokolaadisulatusmasinast välja vee äravoolu kaudu ja kuivatage masina välis- ja sisepind hoolikalt. Puhastage GN-konteinerid ja kaaned sooja vee ja kerge pesuvahendiga. GN-konteinerite roostetamise vältimiseks on oluline need lahtised osad hästi kuivatada. 

Kas soovite ka šokolaadi lihtsalt sulatada? Siis on see šokolaadisulatusseade teie köögis suureks abiks. Tellige see kiiresti selle veebipoe kaudu. Loomulikult on meil veelgi rohkem mudeleid, seega vaadake, milline neist sobib teie vajadustele kõige paremini. 

Omadused

  • Roostevabast terasest viimistlus takistab korrosiooni
  • Reguleeritav termostaat 3 °C kuni 412 °C 
  • Püsiv temperatuur
  • Varustatud vee- ja auru väljalaskeavaga

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 7,5 kg
  • Mahutavus ühe GN-konteineri kohta: 1,7 kg šokolaadi
  • Seadme mõõtmed: L 41 x S 49 x K 17 cm
  • 230 V / 50 Hz / 1 faas 1500 vatti  

Pange tähele: Soovitav on mitte seada selle seadme temperatuuri kõrgemaks kui 100 °C.

Kaasas

  • Neli 1/6 GN konteinerit (sügavusega 10 cm)

 

Lisainfo
Kaal 7,5 kg
Mõõtmed 41 × 49,5 × 17 cm
About brand
Maxima Kitchen Equipment – üle 45 aasta professionaalsust köögiseadmetes. Maxima Kitchen Equipment on rahvusvaheliselt tuntud kaubamärk, mis on tegutsenud alates 1975. aastast. Alguse sai ettevõte toidutöötlemisseadmete importija ja turustajana, kuid tänaseks on keskendutud täielikult omaenda kaubamärgile Maxima. Kaubamärgi all toodetud seadmeid eksporditakse enam kui 55 riiki üle maailma. Kõik Maxima seadmed vastavad rangetele Euroopa ohutus- ja hügieeninõuetele ning on loodud intensiivseks igapäevaseks kasutamiseks kaubandusköökides ja toitlustussektoris. Brändi tugevuseks on parim hinna ja kvaliteedi suhe, laialdane tootevalik ning kliendikeskne lähenemine. Maxima Kitchen Equipmenti peakontor ja ladu asuvad Mijdrechtis, Hollandi südames, kus töötavad koos tehniline osakond, klienditeenindus ja müügitiim. Tänu sellele on tagatud kiire reageerimine, professionaalne nõustamine ja personaalne lahendus igale kliendile. Lisaks seadmetele pakub Maxima ka inspiratsiooni – sotsiaalmeedia kanalites jagatakse regulaarselt retsepte, nõuandeid ning lugusid tiimist ja näidisköögist, andes klientidele võimaluse näha brändi igapäevaelu lähemalt.
Shipping and Delivery

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.