Šokolaadisulatusseade – 3 x 1/3 GN 10 cm

229,99 

On hästi teada, et šokolaadi põlemise vältimiseks tuleb seda sulatada veevannil. Seda saab teha selle šokolaadisulatusaparaadiga, mis on varustatud 3 GN-taldrikuga šokolaadi ühtlaseks sulatamiseks. Ideaalne šokolaadipoodidele, jäätisekohvikutele ja muudele toitlustusasutustele.

20 laos

Tootekood: 9374051 Kategooria:
Kirjeldus

Varustatud 3 10 cm sügavuse 1/3 GN-konteineriga, saate šokolaadi kiiresti ja lihtsalt sulatada, ilma et see põleks. See šokolaadisulatusseade töötab veevanni põhimõttel, mis tähendab, et kuumutatud vesi tagab šokolaadi ühtlase sulamise.

Kolm 1/3 GN-konteinerit

See roostevabast terasest šokolaadisulatusseade on varustatud 3 1/3 GN mahutiga ja sobivate kaanetega. Seadmel on 4 kummist jalga, mis hoiavad seda kindlalt pinnal. Ekraan on lihtne kasutada ja koosneb sisse-/väljalülitusnupust ja digitaalsest temperatuuri regulaatorist. Nooleklahvide abil saate seadistada soovitud temperatuuri ja digitaalne ekraan võimaldab teil kuumutamise kulgu tähelepanelikult jälgida. Temperatuuri saab reguleerida ühe kraadi täpsusega vahemikus 3–412 °C. Šokolaadisulatusaparaadil on kraan, mille abil saab sulatusaparaadi hõlpsasti tühjendada. Šokolaadisulatusaparaadil on ka auru väljalaskeventiil. Seega saab vee kuumutamisel tekkinud auru seadmest hõlpsasti välja lasta. 

Šokolaadi sulatamine

Šokolaadi sulataja on lihtne kasutada. Täitke veepaak veega ja veenduge, et veetase on miinimum- ja maksimumjoone vahel. Seejärel asetage kolm GN-nõud šokolaadi sulatajasse. Šokolaadi sulatajal on kaks vahepealset silda, mis tagavad, et GN-nõud püsivad paigal ega ujuta ära. Seejärel lülitage šokolaadi sulataja sisse ja seadke nooleklahvide abil soovitud temperatuur. Näidikul olev märgutuli näitab, kui soovitud temperatuur on saavutatud. Kui šokolaadi sulataja on saavutanud õige temperatuuri, võite panna igasse GN-konteinerisse umbes 4 kilo šokolaadi. Segage šokolaadi aeg-ajalt ja oodake, kuni šokolaad on piisavalt sulanud. Seejärel võite kaitsekindadega GN-konteinerid šokolaadi sulatajast välja võtta. Olge ettevaatlikud veetilkade suhtes, mis võivad GN-konteineri põhjas veel olla. Need on kuumad ja kui see vesi puutub šokolaadiga kokku, tekivad šokolaadis tükid. 

Sulatanud šokolaad

Šokolaadi sulatamiseks on kõige lihtsam sulatada tumedat ja piimašokolaadi. Valge šokolaad on sulatada raskem, kuna see põleb veidi kiiremini. Juba 36 °C juures võib see põleda, kuid selle šokolaadisulatusaparaadiga saate temperatuuri täpselt reguleerida. Šokolaadi sulatamiseks võite osta spetsiaalset sulatusshokolaadi. Need on sageli šokolaaditilgad (mida nimetatakse ka callets). Kuid võite ka šokolaaditahvli tükkideks lõigata ja kuumutada. Oluline on sulatada šokolaadi aeglaselt ja ühtlaselt. Selle šokolaadisulatusaparaadiga on seda lihtne saavutada. 

Šokolaadisulatusaparaadi puhastamine

Kui šokolaadisulatusseade on jahtunud, saate selle puhastada. Veenduge, et pistik on pistikupesast välja tõmmatud, ja eemaldage GN-nõud šokolaadisulatusseadmest. Sulgege auru väljalaskeventiil. Veenduge, et väljalaskeventiilile on kinnitatud äravooluvoolik, või asetage šokolaadisulatusseade kraanikausi juurde, et vesi saaks sellest ära voolata. Avage vee äravooluventiil ja tühjendage šokolaadisulatusseade. Pühkige seade pealt ja seest pehme niiske lapiga ning kuivatage kogu seade hoolikalt. Puhastage GN-konteinerid ja kaaned sooja vee ja kerge pesuvahendiga. Kui konteinerid ja kaaned on puhtad, kuivatage need hoolikalt, et vältida hallituse või korrosiooni tekkimist gastronorm-konteinerites.

Šokolaad jäätisele, vahvlitel, šokolaadikommidel ja paljudel muudel maiustustel – seda šokolaadisulatusseadet saab suurepäraselt kasutada. Šokolaadi ühtlaseks kuumutamiseks ilma seda põletamata. Tellige see lihtne šokolaadisulatusseade kiiresti! On veel küsimusi? Siis võtke ühendust meie klienditeenindusega, kes on valmis teid aitama. 

Omadused

  • Roostevabast terasest viimistlus takistab korrosiooni
  • Reguleeritav termostaat 3 °C kuni 412 °C 
  • Püsiv temperatuur
  • Varustatud vee- ja auru väljalaskeavaga

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 9,5 kg
  • Mahutavus ühe GN-konteineri kohta: 4 kg šokolaadi
  • Seadme mõõtmed: L 41 x S 67 x K 17 cm
  • 230 V / 50 Hz / 1 faas 1500 vatti  

Pange tähele: Soovitav on mitte seada selle seadme temperatuuri kõrgemaks kui 100 °C.

Kaasa arvatud

  • Kolm 1/3 GN konteinerit (sügavusega 10 cm)

 

Lisainfo
Kaal 9,5 kg
Mõõtmed 41 × 67 × 17 cm
About brand
Maxima Kitchen Equipment – üle 45 aasta professionaalsust köögiseadmetes. Maxima Kitchen Equipment on rahvusvaheliselt tuntud kaubamärk, mis on tegutsenud alates 1975. aastast. Alguse sai ettevõte toidutöötlemisseadmete importija ja turustajana, kuid tänaseks on keskendutud täielikult omaenda kaubamärgile Maxima. Kaubamärgi all toodetud seadmeid eksporditakse enam kui 55 riiki üle maailma. Kõik Maxima seadmed vastavad rangetele Euroopa ohutus- ja hügieeninõuetele ning on loodud intensiivseks igapäevaseks kasutamiseks kaubandusköökides ja toitlustussektoris. Brändi tugevuseks on parim hinna ja kvaliteedi suhe, laialdane tootevalik ning kliendikeskne lähenemine. Maxima Kitchen Equipmenti peakontor ja ladu asuvad Mijdrechtis, Hollandi südames, kus töötavad koos tehniline osakond, klienditeenindus ja müügitiim. Tänu sellele on tagatud kiire reageerimine, professionaalne nõustamine ja personaalne lahendus igale kliendile. Lisaks seadmetele pakub Maxima ka inspiratsiooni – sotsiaalmeedia kanalites jagatakse regulaarselt retsepte, nõuandeid ning lugusid tiimist ja näidisköögist, andes klientidele võimaluse näha brändi igapäevaelu lähemalt.
Shipping and Delivery

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.